Dodurga Halk Eğitimi Merkezi

Vizyon: BİZ DODURGA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ OLARAK Bütün Öğrencilerimizi, Kursiyerlerimizi Yaşadığımız Çevre Şartlarını Gözeterek ve Bireysel Farklılıklarına Saygı Duyarak, Bilgili Becerili ve Kendine Güvenen, Özgür, Barışçı, İnsan İlişkilerine Değer Veren Bilgi Toplumunun ve Teknolojinin Gereklerine Uygun, Kendi Kişiliğini Geliştirirken, Başkalarının Gelişmesine de Çalışan, Kurumumuzun Çalışanlarını; Kendini Geliştiren, Toplumu İleri Götüren Güç Olarak Yetiştirmek, Velilerimizi Eğitim Öğretim İçin Gerekliliklerine İnandırarak İşbirliklerini Sağlamak İçin Varız ve Çalışmaktayız.

Misyon: Kursiyerlerimize sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlayarak mesleki eğitim becerileri kazandırmak, bir mesleğe yönlendirmek, yeteneklerini keşfetmek, geliştirmek HEM otomasyon içinde yer alan beceri eğitimlerini sağlamak belgelendirmek, Mesleki Eğitim Kursları, Sosyal Ve Kültürel Kurslar yoluyla bilgi ve beceri kazanımlarını artırmak, Kendi kendine yetebilen, problem çözebilen, sorgulayıcı, araştıran, bilimsel ve çağdaş düşünceyi birleştirebilen, üreten ve ürettiklerini paylaşan, takım ruhuna sahip, yeniliklere açık, hayata sevgiyle bakan, mutlu ve lider insanlar yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:30-16:15 (GÜNDÜZ-8 DERS) 17:30-20:50 (GECE - 4 DERS)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://dodurgahem.meb.k12.tr

Adres - Okul Mahallesi Buhara Caddesi Okul Sokak No 2/1 19060 Dodurga / ÇORUM

Yerleşim Yeri - İlçemiz Şehit Murat Alıcı Ortaokulu 1. Katta yer almaktadır.

Adres - Okul Mahallesi Buhara Caddesi Okul Sokak No 2/1 19060 Dodurga / ÇORUM

Ulaşım İl Merkezine her saat başı yolcu arabaları çalışmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl: 43 Km Kurumumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.